Başöğretmen Bayram Murat KURŞUN - Okul Müdürü

Gaziantepli bir ailenin 4. çocuğu olarak 1973 yılında dünyaya geldim.  İlk, orta ve lise öğrenimimi Gaziantep ili İslahiye ilçesinde tamamladım.  Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesini bitirerek öğretmenlik hayatına 1994 yılında Yozgat ilinde başladım. 1995-1997 arası Şırnak ili kırsalında yedek subay olarak askerlik görevimi büyük bir şeref ve onurla ifa ettim. Yozgat ilinin birkaç ilçesinde altı yılı aşkın bir süre, idarecilik ve öğretmenlik görevi yaptıktan sonra 2000 yılında Gaziantep ili İslahiye ilçesine tayin oldum. 2002 yılından itibaren müdür yardımcılığı, 2007 yılından itibaren ise çeşitli okullarda okul müdürlüğü görevi yaptım. 2006 - 2008 yılları arasında sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Sendikası İlçe Temsilciliğinde başkanlık görevinde bulundum ve halen adı geçen sendikanın üyesiyim. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünü 2013 yılında tamamladım. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetim ve Denetim alanında yüksek lisans mezunu olup, İngilizce bilmekteyim. 2019 yılından itibaren ise Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulunda müdürlük görevini sürdürmekteyim.  Eşim Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bir devlet ilkokulunda Başöğretmen olarak çalışmaktadır. 2022 tarihinden itibaren Başöğretmen kariyerini almış bulunmaktayım. 2´si kız 1´i erkek olmak üzere 3 çocuk babasıyım.

Bir X kuşağı eğitim yöneticisi olarak, güçlü bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak hayata ve bir üst öğretime hazırlamak ve bunları yaparken milli - manevi değerlerle yoğurarak hayata hazır Z ve ALFA kuşağı öğrencilerini yetiştirmek en büyük hedef ve idealimdir.