Ziya Hoca ile TELAFİ başlasın!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Telafide Ben De Varım'  etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nı ziyaret etti. Bakan Selçuk, öğretmen ve öğrencilerle birlikte paintball, doğa yürüyüşü ve macera parkuru ekinliklerine katıldı. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri de oradaydı.

Çeşitli programlara katılmak üzere Gaziantep'te bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Telafide Ben De Varım' programı münasebetiyle Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Programa; 20 öğretmen, 40 ortaokul öğrencisi ve 30 lise öğrencisi katılım sağladı.

Etkinlik esnasında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a, Bakanlık tarafından hazırlanan fidan dikim sertifikası öğrenciler tarafından takdim edildi.Bakan Selçuk; aırsoft etkinlik alanında öğretmenlerin müsabakasını, paintball etkinlik alanında okulumuz öğretmenlerinin de katıldığı öğretmenlerin müsabakasını, kamp ateşi etkinlik alanında öğrencilerin katılacağı etkinliklerini, tırmanma duvarı etkinlik alanında öğrencilerin katılacağı etkinlikleri, ip parkuru etkinlik alanında öğrencilerin katılacağı etkinliklerini, zipline etkinlik alanında öğrencilerin katılacağı etkinlikleri izledi.

08-07-202108-07-202108-07-202108-07-2021

Yayın: 08.07.2021 - Güncelleme: 08.07.2021 18:35 - Görüntülenme: 213
Kaynak: https://www.sehitkamil.bel.tr/Haberler/detay/bakan_selcuk__sehitkamil_belediyesi_genclik_kampi___ni_ziyaret_etti1625489676