Şbt

Ögrencilerimiz okulumuz matematik öğretmeni Duygu Çakmak rehberliğinde, Fatma Rezzan-Mehmet  Ragıp  Güzelbey ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ-KEŞİF KAMPÜSÜ ne giderek çeşitli etkinlikler yaptılar.

Şbt

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli diyetisyenler tarafından okulumuz öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme" ile ilgili seminer verildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem Öğretmenler Kurulu toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Şbt

Okul Sporları Yıldız Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakasında; Grekoromen Stilde

68 kg Faruk Eymen İpek İl birincisi,

85 kg da Ömer Erdem Özkaraca İl birincisi,

Serbest stilde de (34-38 kg) İsmet Kerim Beyaz İl birincisi olmuştur.

Şbt

Dilimizin Zenginliklerini projesi kapsamında "Dede Korkut Hikayelerinden Esinlenerek Hikâye Yazma " yarışmasında okulumuzda 1.olan Elanur Oğuzcan 'ı tebrik ederiz.

Şbt

Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar öğretmenlerimizin dönem sonu açtığı sergimizden görüntüler.

Ock

Önce öğretmenimiz eşliğinde okulumuzu foşur foşur temizledik:)

Sonrasında da öğrencilerimiz görsel sanatlar etkinlikleri yaptı.

Ock

Son hafta etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal Sorumuluk Projesi etlkinliğimiz için deprem bölgeindeki bir okulumuza kitap toplama kampanyası yaptık.

Oyun saati etkinliğimizde kutu oyunları oynadık.

Hitabet saati etkinliğimizde öğrencilerimiz konuşmalar yaptı.

"Ay Yıldızımız Çok Yakında Uzayda" videosunu sınıflarımızda izledik ve bu konuda konuştuk.

Kitap okuma etkinligimiz

Bilim saati etkinligimiz

Kelime oyunu etkinliğimiz

En sevdiğini paylaş etkinliğimiz

Ock

T3 vakfı Gaziantep sorumlusu Kübra Şiğva tarafından okulumuz öğrencilerine Teknofest ile ilgili bilgilendirme yapıldı

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından ,velilerimize  , zoom üzerinden "Okul Başarısında Ailenin Rolü "adlı seminer düzenlendi.

Ock

Okulumuz öğrencilerine TUİK Bölge Müdürlüğü tarafından "Nüfus Sayımı " ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine uzman öğretmenler tarafından ‘Mesleki Eğilim Belirleme Beceri Ölçme Bataryası’  projesi uygulanmaktadır.

Ock

"Dilimizin Zenginliklerini " projesi kapsamında okul içerisinde yapılan Yunus Emre sözlüğünden  cümle/afiş  yarışmasında 6D sınıfı öğrencisi Nisa Ece ÇETİN 1.olmuştur.