Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem veli toplantılarına 917 velimiz katılım sağlayarak büyük bir teveccüh göstermiştir.

İşbirlikçi eğitimi önemseyen, katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkürler.

Eyl

Hayırsever öğrenci velimiz tarafından okul bahçemize su hayratı yaptırıldı.

Eyl

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Yağcı 'nın teşrifiyle yeni eğitim-öğretim yılımız başladı, hepimize hayırlı olsun.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Sene Başı  Öğretmenler Kurul toplantısı yapıldı.

Ağu

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer U13 gruplar analig müsabakası Hakkari'de yapılmış olup  Grekoromen güreş müsabakasında 68 kg da öğrencimiz Faruk Eymen İpek birinci olmuştur.

Ağu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ,LGS 'de %1'lik dilime giren öğrenciler için düzenlenen kahvaltı etkinligine katıldık.

Ağu

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı LGS  da ilk üçe giren öğrencilerimizin  isimlerini sonsuzluğa yazdırdık. Yolunuz açık olsun .

Tem

Liseye geçiş yapacak öğrencilerimize "Tercih Danışmanlığı" yapmaya devam ediyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını tamamladık, herkese iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ferman Çetin THE HARMONY OF NATURE adlı eTwinning projesinden Ulusal Kalite etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketini de alarak okulumuzun başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Haz

Okulumuz Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "Tasarım Tescil Belgesi" almıştır.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Hepsinin yolu bahtı açık olsun.