GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulu

Ara

Şahinbey Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine"Akran Zorbalığı " konulu konferans verildi.

Ara

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine "Tüketici Hakları " konulu seminer verildi.

Ara

Şehitkamil Belediye Başkanı Sn . Rıdvan Fadıloğlu, 8.sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz yapılan deneme sınavı öncesi okulumuzu ziyaret ederek denemelere start verdi. Belediyemizin yağtığı bu sınavlardan 40 bin kişi faydalandı.

Ara

Sağlıklı, hijyenik, lezzetli yemeklerle okul yemekhanemiz öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.

Kas

Okulumuzu yaptıran hayırsever Özhelvacı ailesi Öğretmenler Günü münasebetiyle bizleri ziyaret ederek günümüzü kutladı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

Şehit Gazi Yakınları Derneği üyeleri okulumuz öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ederek söyleşi yaptılar.

Kas

Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Mahmut Hümayun Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilerimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okudu. Daha sonra öğretmenlerimiz marşlar eşliğinde dev Türk bayrağını açarak öğrencilerimizin coşkusuna coşku kattı. Var ol Cumhuriyet...

Bu coşkuyu izlemek için TIKLAYINIZ.

Ekm

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yahya Ayral okulumuzu ziyaret ederek, öğretmenlerle istişarede bulundu.

Ekm

İlk Yardım Eğitmenleri tarafından okulumuz öğrencilerine " İlk Yardım Farkındalık Eğitimi " verildi.

Ekm

Gaziantep İl Müftülüğü Şahinbey Gençlik Koordinatörlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında sunum yapıldı.

Ekm

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından "Uzay Haftası" kapsamında okulumuzda etkinlik düzenlendi.