Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünü, öğrencilerimiz,velilerimiz ve öğretmenlerimizle kutladık.

Nis

Valilik Makamınca "Üstün Başarı Belgesi" ile taltif edilen öğretmenlerimize belgelerini takdim ettik. Başarılarınız daim olsun, tebrikler.

Mrt

Yıldız kızlarımız futsal da Gaziantep ŞAMPİYON u , öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Mrt

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizle 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dahilinde etkinlikleri yaptık. +1 farkla hayatımıza renk katan öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Yağcı ve Şube Müdürümüz Sayın Yahya Ayral okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun.Zaferin yıldönümünü okulumuzda kutladık, şehitlerimizi andık.

Mrt

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un 17 Şubat 1921'de Sırat-ı Müstakim ile Hakimiyet-i Milliye'de yayımlanan ve Hamdullah Suphi Bey'in Meclis'te okuduğu ayakta alkışlanan İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından 12 Mart 1921'de milli marş olarak kabul edilmesinin üzerinden 100 yıl geçti.

Mrt

Pi sayısı, matematik biliminde oldukça geniş bir alanda kullanılan ve bilinen insanlık tarihinin en eski dönemlerinden bu yana merak uyandıran,“gizemlerle dolu” bir sabittir.

Pi sayısının matematik biliminde bir sayının da ötesinde temel bir “sabit” kabul edilmesi, daire ile olan ve hiçbir zaman değişmeyen ilişkisinden kaynaklanır. Pi, “bir dairenin çevresinin, çapına bölünmesi” ile bulunur. Simgesi, Eski Yunanca çevre manasına gelen “περίμετρον” (çevre) sözcüğünün baş harfinden gelmektedir. Şaşırtıcı biçimde uzun süre bu oran için hiçbir sembol kullanılmamıştır. İlk olarak π sembolü 1652’de Willam Oughtred tarafından kullanılsa da yaygınlaşması 1737 yılında, Leonard Euler‘in de bu sembolü kullanması ile olmuştur. Bu sayı kimi kaynaklarda Ludolph sayısı ve Arşimet Sabiti olarak da bilinmektedir.

Mrt

Öğrencilerimiz Müzeyyen Erkul Bilim Merkezine giderek çeşitli etkinlikler yaptılar.

Öğrencilerimiz Beykent Bilim Merkezine giderek çeşitli etkinlikler yaptılar

Şbt

AFAD İl Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Doğal Afetler ve Deprem " konulu seminer verildi.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, okulumuz öğrencilerine  "Sağlıklı Beslenme, Obezite ve Teknoloji Bağımlılığı " ile ilgili seminer verildi.